Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Vores samarbejde med KMD

Flextools har et strategisk samarbejde med KMD i Danmark, og tilbyder herigennem et unikt samarbejde med lokal tilstedeværelse og ekspertise. Ler mer om samarbejdet her

KMD selger sitt produkt KMD Flex i Danmark, som er basert på Flextools sin teknologi. KMD Flex er en moderne SaaS løsning udviklet til energimarkedet med formål om at bidrage til den grønne omstilling. Platformen dækker hele værdikæden for fleksibilitet fra netoptimering til aggregering og handel med fleksibilitet fra elforbrugende enheder.

Både energiselskaber og forbrugere af energi kan få gavn af forbrugsfleksibilitet i form af nye indtjeningsmuligheder. Som energiselskab er det muligt at aggregere, sælge og/eller balancere fleksibilitet til eksisterende og nye lokale markeder for fleksibilitet. Dermed kan det fungere som direkte kilde til ny omsætning. For både B2C- og B2B-forbrugere af energi er det muligt at tilkoble sine aktiver og lade fleksibiliteten være tilgængelig for en aggregator, hvilket kan effektivisere elforbruget og samtidig fungere som indtjeningskilde.

En af kernestyrkerne i det strategiske partnerskab mellem KMD og Flextools er kombinationen af kompetencer. Flextools er en virksomhed, der har arbejdet med fleksibilitet og energi i flere år og har derfor indgående kendskab til kunder og de forskellige fleksible enheder, mens KMD er en af de største it-virksomheder i Danmark med kompetencer og erfaring i at udvikle, implementere og skalere it-platforme i energisektoren.